Ingrediente


1 1/4 cani unt
2/3 cani zahar alb
1 esenta vanilie
2 cani faina alba
1 varf de cutit sare
1/2 cana cacao pudra
2 cani nuca macinata
1/2 cana de zahar pudra

Bulgari de ciocolata pentru Crăciun



Mod de Preparare


Intr-un vas mediu se amesteca cu mixerul untul cu zaharul si sarea pana compozitia devine usoara si pufoasa, se adauga esenta de vanilie;

Se cerne usor peste compozitie faina si cacao si se amesteca de jos in sus. Se adauga nuca, se acopera si se lasa sa se odihneasca 2 ore la racoare;

Se preincalzeste cuptorul la 150 grade. Din compozitia racita se fac bulgarasi de 3 cm diametru care se pun in tavile de copt neunse la 5 cm distanta una de alta. Se coc cca 20 minutes in cuptor;

Se scot din cuptor, se racesc si se dau prin zahar pudra.

0 comentarii: